torsdag 16 maj 2013

Digistämplar och Kul!

Har ni sett digistämplarna hos Pysseldags som jag har tecknat?

Tänkte dela mina tankar bakom dem med er.
 
För mig är kortmakeri, stämpling och scrapbooking att ha kul, och det är det som jag vill få fram i mina stämplar också, att man ska ha kul!
Vare sig man är en nybörjare eller en inbiten klipp och klistrare så önskar jag att man ska känna glädjen i mina stämplar, och glädje i att använda dem på sina skapade projekt. :)
 
Idag tänkte jag visa några sätt att använda dem på, det finns inga tankar bakom om hur man ska använda dem. Bara en baktanke om att använda dem och att ha så KUL som det bara går med dem ;)

 
 
 
 
 Idag fick Brabbitten vara modell, en enkel och glad liten krabat.

En sak som är kul med just digistämplar är att man kan skriva ut dem i vilken storlek som helst som man önskar. Man kan även klistra in flera i en och samma bild.
Men det tar vi inte idag, nu ska vi bara klippa och måla lite.

 Den första Brabbitten, har jag skrivit ut och målat enkelt med copics markers, men man kan använda vilka färger man vill. Bra är att tänka på att det INTE ska vara vattenbaserade för då löser man upp det svarta bläcket från skrivaren som oftast är vattenbaserat.

Här har jag använt färgerna YG03 och YG06 på ryggen och fötterna
E40 har jag målat med på magen och ögonen.
BG10 har jag använt till att måla en tunn cirkel runt det svarta i ögat och så har jag använt den till att "skugga" lite under och på sidorna på grodan för att få lite djup.


 Denna andra grodis har jag skrivit ut tre gånger.
1a gången på ett vitt bakgrundspapper.
2a gången på ett mönstrat gul och turkostmönstrat papper som jag sedan har klippt ut den högra delen på grodan och sedan limmat fast på det vita pappret.
3e gången skrev jag ut grodan på ett turkosmönstrat papper som jag klippte ut endast magen och klistrade det på det vita pappret.

Det man ska tänka på är att skriva ut stämpeln i samma storlek alla gångerna.

Sen har jag bara använt lite copics i ögonen, samma färger som på den övre grodan och så W5 på prickarna på grodan för att få lite djup i prickarna.
Och så lite BG10 runt grodan för att få lite skugga .


 Den här lille sötisen har jag använt bara copics och så har jag använt mig av prickar, mitt favoritsätt att måla just nu.

Färgerna jag har använt är :
W1, W2, W3        E40         YG03, YG06         G14         R21Hoppas att ni blir sugna på att använda digistämplarna som jag har tecknat, och hoppas att ni har kul när ni gör det.

Länka gärna tillbaka hit eller lämna en kommentar så jag får se hur ni använder dem!!!
Jag är så nyfiken på vad ni gör med dem.

Have fun and Scrap on!!!!

Kramar NIlla
:)

PS. Bilderna är klickbara , så om ni vill syna dem lite närmare så klicka bara på dem ! ds. kram

2 kommentarer:

Ciza Patricia Hagholm sa...

Helt underbara Nilla! :)
Kram <3

Pernilla Nilsson sa...

Tack vännen :) kram