torsdag 30 december 2010

Tillbakablick på året 2010

Nu så här på årets näst sista dag, så har jag gått igenom hela årets alster som jag har skapat, och här har jag valt ut några som jag tyckte lite extra om att göra.En lo som bara blev, mina händer fick skapa fritt, tycker mkt om den.

Ett minialbum som jag faktiskt gjorde klart och som jag blev nöjd med, brukar inte ha tålamodet.

Tokigt knas kort med sötaste grisen, älskar färgerna.


Tycker de är vackra G45s papper, men har svårt att få till något med dem, men det här kortet blev jag riktigt nöjd med.

Fick låna en stämpel av syster och så blev det här kortet till, älskar papprena och färgerna.

Å vad jag slet med den här, först byggde jag stommen, sen klädde jag på henne och friserade. Det tog en nästan en vecka och mina händer var alldeles trasiga efterråt. Jag hade mina tvivel där på vägen, men hon blev vacker till slut och skaparen blev nöjd ;)

Den här lilla sötnosen var lite pillrig men rolig att göra och så fort jag hade valt papprena visste jag vem som skull få den till sin födelsedag. gillar färgerna och papprena.

MMmmmm mitt första dt-paket från Emma/Scraplagret landade, och jag var sååå nervös, men med så vackra papper så gick det nästan av sig själv. Älskar äpplena, Tack sötaste Emma för förtroendet!

Ett julkort i veckan skulle jag göra, och här är ett bland de första, gillar färgerna och det romantiska över det.

När man surfar runt på nätet hittar man de mest fantastiska scrappare som gör de mest fantastiska saker. Och jag vill ju också prova, en shadowbox me dinspiration från Karola. Min syster och svåger på kortet. Tycker om hur den blev.

Ett enkelt kort som bara kom, det gillar jag.

Vi satt och scrappade hos syster och då blev det här CD-kortet till, gillar när det är fullt med grejer och överraskningar på , så man får sitta länge och titta och upptäcka.


Och så vill jag passa på att önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att ni får ett underbart år med mycket inspiration och skapande.
Tack alla underbara som tittat in här, kommenterat och inspirerat.
Ni ger mig inspiration , kraft och glädje att fortsätta skapa.

Varma Kramar till er Alla
Tusen Tack
GOTT NYTT ÅR!
Nilla

7 kommentarer:

Mia sa...

Men himmel va mycket fint du har gjort! Jag blev helt tagen när jag såg dockan och jag som följer din blogg och allt. Hur kunde jag missa den??!! ;) Gott nytt år önskar jag dig! Kram Mia

Sara_80 sa...

Vilka underbara alster du skapat och de är så fina allihopa på sitt vis. :) Tack för all inspiration du ger mig och jag ser framemot nästa år.
Gott Nytt År!
Kramis Sara

ElinÅ sa...

Du är grym på att inspirera med dina alster!!
Allt är sååååå snyggt!!
Gott Nytt 2011!

AnnikaS sa...

Så roligt att få se och läsa lite mer om dina favoritalster! Det söta kortet med grisen på tokgillar jag, att det dessutom har flyttat hem till mig är en bonus!

Gott Nytt År!
kram Annika

Niebiesko_Oka sa...

Wow, this many splendid projects!
Happy New Year!

Muffin sa...

Fantastikt fint alltihop - mums! Är kanske lite extra svag för Kram (m grisen), Everyone needs (gult och turkost - helt makalöst läckert), burken med äpplen och det romantiska julkortet.
Du är GRYM! Önskar dig ett fint och pyssligt 2011. *kram*

carina sa...

såååå mycket fint!! det är så härligt att kika in i din blogg och insupa inspiration! god fortsättning på det nya pysselåret♥